8% korting behalve op: Premium douchegordijn, sweatshirt, t-shirt, poncho deken, body, pyjama, masker en etui, sleutelhanger, kaart, lichtgevende pen, sticker, badge, katoenen Tote tas, ingelijste foto, zelfklevende en kledinglabel, speldje, speen, visitekaart, zakkalender, fotoprins, schoudertas, gevouwen folders en flyers. Pas de code toe in de winkelwagent en reken met toegepaste korting af. Korting is niet te combineren met andere promoties of kwantumkortingen.

Categories: Anniversary Gifts,Birthday Gifts,Decorations,Wedding Gifts,Games, Puzzles & Learning,Decorations,Personalised Gifts,Christmas Gifts,Novelty Gifts,Adult Gifts,Calendars

Available From: 28/12/2022 12:10:00 to 31/12/2023 23:59:00

Promotion valid for the following regions: Netherlands

Link to the offer: https://wanapix.nl